Blog

Foodduck / Suomi  / Yhteistyö Nurmijärven kunnan kanssa laajenee

Yhteistyö Nurmijärven kunnan kanssa laajenee

Nurmijärven yhteiskoululla päivitettiin kalustoa uudempaan laitemalliin.

Yhteistyömme Nurmijärven kunnan Aleksia-liikelaitoksen kanssa käynnistyi jo vuonna 2016, kun ensimmäiset FOODDUCK® -annostelijat otettiin käyttöön kahdeksassa koulussa. Kuluneiden vuosien aikana yhteistyö on laajentunut ja vuoden 2021 vaihteessa uusia päiväkoteja sekä kouluja liittyy jälleen annostelijoita käyttävien kohteiden joukkoon. Tämän jälkeen hygieeninen FOODDUCK® on käytössä 23 erikokoisessa koulu- ja päiväkotikohteessa.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että yhteistyömme Nurmijärven kunnan kanssa laajenee ja innovaatiomme nähdään osana hygieenistä ja ympäristöystävällistä kouluruokailun arkea. Näiden asioiden merkitys kasvaa päivä päivältä, ja leviteannostelijamme on yksi askel oikeaan suuntaan.”, sanoo Foodduck Oy:n toimitusjohtaja Timo Sorsavirta.

 

Laitekantaa uudistetaan ja käyttöön kotimainen margariini

Käytön laajentumisen yhteydessä ensimmäiset laitteet, jotka ovat olleet käytössä neljä vuotta, päivitetään myös uuteen laitemalliin vastaamaan paremmin nykyistä tarvetta. Kouluissa siirrytään pienempään laitemalliin, FOODDUCK® mobileen, joka on oppilaitoskäytössä suosituin mallimme. Mobile on kooltaan huomattavasti kylmälaitetta sirompi ja sopii entistä paremmin ravintolamaiseen tunnelmaan.

Nurmijärvellä kouluravintoloita kehitetään ja uudistetaan aktiivisesti ja myös leipä- ja levitepisteet on haluttu toteuttaa modernilla tavalla. Koulujen lisäksi laitteita tulee käyttöön myös päiväkotiravintoloihin.

Päiväkotiympäristöihin laitemallistostamme löytyy pienoinen FOODDUCK® -lille. Pienen kokonsa ja pienemmän pakkauksen ansiosta lille on oiva ratkaisu käyttöpaikkoihin, joissa levitteen kulutus on vähäisempää, mutta tarjoilu halutaan toteuttaa hygieenisesti ja nykyaikaisesti.

FOODDUCK® -laite tuo iloa ruokailuhetkiin ja sitä on pienten lasten helppo ja turvallista käyttää. Kun lapset siirtyvät päiväkodista kouluihin, on laite jo vanha tuttavuus.

Yhteistyön laajentumisen myötä annostelijoissa siirrytään käyttämään myös kotimaista FOODDUCK® Margariinia. Levitteet pakataan Foodduckin omalla pakkauslaitoksella Naantalissa. Tämä suomalainen levite on kouluruokasuositusten mukainen Sydänmerkkituote.

Ravintoloiden tai ruokaloiden siirtyessä leviterasioiden tai annospakkausten käytöstä FOODDUCK®-annostelijaan, vähenee jätteen määrä oleellisesti. Laitteeseen kehitetty pakkaus on ekologinen: alumiinia ei käytetä lainkaan, ja muovia kuluu selvästi vähemmän kuin perinteisissä leviterasioissa. Kunta- ja ketjutasolla nämä kerrannaisvaikutukset muodostuvat erittäin merkitykselliseksi.

 

Länsikaaren koulun juoma- ja leipäpiste.

Annostelijoiden vuokraus on fiksu päätös

Ympäristöystävälliset FOODDUCK® -annostelijat ovat aina vuokralaitteita, koska kehittynyttä teknologiaa sisältäviä laitteita ei ole monestikaan kannattavaa ostaa omaksi. Älykkäiden laitteiden päivitys on myös helppoa ja tuomme kaiken aikaa käyttöön yhä laajemmin IoT-teknologian tarjoamia mahdollisuuksia. Vuokralaitekonseptiin kuuluvan huoltopalvelusopimuksen kautta pystymme varmistamaan, että asiakkaillamme on aina huippukuntoinen laite käytössä. Vuokraus on myös asiakasnäkökulmasta turvallinen vaihtoehto, josta ei synny ylimääräisiä tai yllättäviä kuluja sopimuskauden aikana.

”Olemme olleet Aleksiassa tyytyväisiä yhteistyöhön Foodduckin kanssa. Yhteistyö tukee meidän omia tavoitteitamme monella tavalla – Foodduck on ekologinen ja moderni kokonaisuus. Vuokralaitteet mahdollistavat meille aina ajantasaisimman ja uusimman teknologian, ja huoltokin kuuluu sopimukseen mukaan”, kertoo Riitta Mikkola, Aleksian palvelupäällikkö.

Lisää asiakastarinoita löydät täältä.