Ruotsin suurimmat ravintola-alan messut – FOODDUCK® mukana

Ruotsin suurimmat ravintola-alan messut kokoavat yhteen alan innovatiivisimmat tuotteet ja ratkaisut. Tänä vuonna messuilla tehdään historiaa, kun FFCR Innovation Awards -kilpailu järjestetään tapahtuman yhteydessä ensimmäistä kertaa. FOODDUCK® mobile pro -leviteannostelija on mukana peräti kahdessa kategoriassa sekä yleisöäänestyksessä.

Ruotsin suurimmat HoReCa-alan messut, FFCR Stockholm, järjestetään 29.–30.1.2025. Tämä on tapahtuma, jossa voit tutustua alan uusimpiin trendeihin, kestävää kehitystä tukeviin ratkaisuihin ja verkostoitua yli 250 näytteilleasettajan kanssa. On ilo olla mukana messuilla – edistämässä alati kehittyvää ravintola-alaa ja tuomassa tulevaisuuden tekemiseen uusia, innovatiivisia toimintatapoja.

FOODDUCK nimetty FFCR Innovation Awards -kilpailuun

FFCR Innovation Awards -kilpailu tulee olemaan yksi messujen kohokohtia. Kilpailussa nostetaan esiin HORECA-alan innovatiivisimpia tuotteita ja tulevaisuuden tähtiä – keittiökoneista inspiroiviin ruoka- ja juomatuotteisiin, jotka kilpailevat tuomariston ja yleisön äänistä. Suomalainen FOODDUCK mobile pro -leviteannostelija on nostettu mukaan yleisöäänestyksen lisäksi peräti kahteen merkittävään kategoriaan:

  • Vuoden 2025 HORECA -innovaatio 
  • Kestävän kehityksen -palkinto

Leviteannostelija on herättänyt Ruotsissa suurta kiinnostusta ympäristöystävällisyytensä ansiosta – se inspiroi osaltaan koko alaa pohtimaan uusia tapoja toimia. Pääsy kilpailuun osoittaa, että FOODDUCK nähdään osana tulevaisuuden hyvämaineista ravintola-arkea myös kansainvälisellä tasolla.

Jännitys huipentuu palkintoseremoniassa

Innovation Awards 2025 -kilpailun voittaja julkistetaan 30.1. järjestettävässä palkintoseremoniassa. Ravintola-alan huippuammattilaisista koottu tuomaristo arvioi tuotteita yhdessä messuvieraiden kanssa muun muassa luovuuden, kestävän kehityksen ja käyttäjäystävällisyyden perusteella. 

FOODDUCK -leviteannostelijan pääsy mukaan kilpailuun on jo upea saavutus – jäämme jännityksellä odottamaan, nostetaanko suomalainen innovaatio kirkkaimpaan valokeilaan.