
Hotellit
FOODDUCK®-leviteannostelijoista erityisesti mobile-malli soveltuu pienen kokonsa, laajan levitevalikoimansa ja ladattavan akkunsa ansiosta erinomaisesti käytettäväksi hotellien aamiaispöytiin.
Laite on lisäksi personoitavissa eri kuorivaihtoehdoilla käyttöympäristöön ja brändimaailmaan sopivaksi. Muotoilu toimii sisustuksellisena elementtiänä.
Mitä enemmän ruokailijoita – sitä suuremmat edut ja säästöt!
”Haluamme olla kehityksen kärjessä ja tuottamassa asiakkaillemme uusia kokemuksia. Meille oli hyvin luonnollista valita ravintoloihimme Foodduckin innovatiiviset ja älykkäät leviteannostelijat, jotka ovat lisäksi täysin kotimaisia.”

Tärkeimmät hyödyt hotellille.
Viesti vastuullisuudesta.

Moderni ja hygieeninen leipäpöytä.

Monipuoliset levitevaihtoehdot.

Säästää työaikaa ja nopeuttaa tarjoilua.

Käyttöönotto ja toiminta
Foodduck soveltuu henkilöstö- ja lounasravintoloihin, kouluruokaloihin, palvelukeskuksiin ja hotellien aamiaispöytiin.
Mitä enemmän ruokailijoita – sitä suuremmat edut ja säästöt.
Laitemallit
FOODDUCK® mini
FOODDUCK mini on kuten FOODDUCK, mutta ilman sisäänrakennettua jäähdytinjärjestelmää. Laite soveltuu käytettäväksi niin henkilöstö- ja lounasravintoloissa, kouluruokaravintoloissa ja palvelukeskuksissa.
FOODDUCK® mobile
Tarvittaessa täysin langaton FOODDUCK® mobile on suomalaisen leviteannostelija-perheen uusin jäsen. Laitteen pieni koko ja akku antavat lisäksi mahdollisuuden helpottaa sairaaloiden osastoruokailuja.