Blog

Foodduck / Englanti  / FOODDUCK® -leviteannostelijalle oma Instagram-tehoste

FOODDUCK® -leviteannostelijalle oma Instagram-tehoste

Foodduck Oy on lanseerannut Instagramiin oman tehosteen. Tehosteen avulla voi nyt helposti testata, miltä FOODDUCK® -laite näyttäisi todellisuudessa paikoissa, kuten kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, terveyskeskuksissa, hotelleissa tai missä tahansa ammattikeittiöissä ja -ravintoloissa.

Älykästä 3D-teknologiaa hyödyntävän tehosteen avulla FOODDUCK® -laitteen vuokrauksesta kiinnostuneet pystyvät kokeilemaan, miten laite sopii olemassa oleviin tiloihin, kuten esimerkiksi ruokailulinjastoille, leipäpöytiin tai tarjoilukärryille. Tehosteen laite vastaa ulkonäöltään FOODDUCK mobile laitetta, joka on asiakkaidemme keskuudessamme suosituin laitemalli. Koskettamalla näyttöä pitkään, pystyt myös näkemään animaation, jossa leivän päälle annostellaan levite.

Tehosteen testaamista varten tarvitset vain älypuhelimen ja Instagram-käyttäjätunnuksen. Tehosteen löydät Instagram-profiilistamme @foodduck_finland hymynaaman alta sekä tehostegalleriasta hakusanalla foodduck tai alla olevan linkin kautta. Muista myös tallentaa efekti itsellesi muiden tehosteiden joukkoon, niin löydät sen jatkossa nopeammin.

Vieläkö teiltä puuttuu leviteannostelija? Kokeile tehostetta jo nyt!

Avaa tehoste tästä