FOODDUCK® pakkauslaitokselle myönnetty FSSC 22000 -laatusertifikaatti

Meillä on kerrottavana loistavia uutisia. Ylpeinä voimme todeta, että Naantalin pakkauslaitoksellemme on myönnetty arvostettu FSSC 22000 -laatusertifikaatti heinäkuussa 2024. Olemme saavuttaneet merkittävän tunnustuksen, jonka myötä liiketoimintamme ja siihen liittyvät prosessit ovat jatkossa alansa huippua sekä takaavat turvallisuuden ja järjestelmällisen laadun kehittämisen.

Kotimainen FOODDUCK® -leviteannostelija on vastuullinen vaihtoehto levitteiden tarjoiluun. Automaattinen sekä hygieeninen annostelija on kehitetty vähentämään ruokahävikkiä, tukemaan kestävää kehitystä ja kiertotaloutta. Tavoitteenamme on helpottaa ruokapalvelun ammattilaisten arkea – tarjota täysin uudenlainen ratkaisu ja vaihtoehto tarjoilla margariinia voi-kasviöljyseoksia, tai muita levitteitä ravintoloiden palvelulinjastoilla, leipäpöydissä ja ammattikeittiöissä kaikkialla maailmassa.

Innovatiivinen annostelija vähentää merkittävästi pakkausjätteen määrää huippu nykyaikaisen ja ympäristöystävällisen levitepakkauksen ansiosta. Valmistusprosessin jälkeen pakkaamme levitteet omalla FSSC 22000 -sertifioidulla pakkauslaitoksellamme Naantalissa. Tuotteellemme on myönnetty Sydänmerkki, ja se valmistetaan Suomessa. Sertifioinnin avulla osoitamme sitoutumisemme elintarviketurvallisuuteen, laatuun, laillisuuteen ja jatkuvaan parantamiseen.

FSSC 22000 -sertifikaatti vahvistaa Foodduckin sitoutumisen laatuun ja turvallisuuteen

Foodduck on aina pyrkinyt eettiseen ja innovatiiviseen tuotantoon, joka on elintarvikealan kehityksen kärjessä. Tämä näkyy tuotteidemme laadussa, turvallisuudessa sekä työntekijöidemme hyvinvoinnissa – ja nyt saavutettu FSSC 22000 -sertifikaatti on tunnustus korkeiden laatustandardien täyttymisestä jokaisella vaaditulla osa-alueella. 

Aloitimme FSSC 22000 -sertifiointijärjestelmän rakentamisen keväällä 2023 ja standardin mukaiset vaatimukset otettiin käyttöön asteittain eri osa-alueilla. Iso projekti tuli päätökseen heinäkuussa 2024, kun saimme odotetun ilmoituksen järjestelmämme hyväksynnästä DNV:ltä, joka on johtava luokitus- ja sertifiointilaitos maailmassa. Olimme toiminnallamme osoittaneet täyttävämme kaikki kriteerit. Myönnetty sertifikaatti on osoitus siitä, että meillä on vankka elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä sekä olemme sitoutuneita valvomaan elintarviketurvallisuuteen liittyviä vaaroja ja hallitsemaan tuotteidemme turvallisuutta. Tällä on tärkeä rooli kestävän liiketoiminnan menestyksekkäässä rakentamisessa ja johtamisessa.

Vastuullinen tuotantoprosessi

Me Foodduckilla olemme sitoutuneet vastuulliseen ja kestävään tuotantoon, jossa energiatehokkuus, jätteiden ja hävikin minimointi sekä kustannustehokkuus ovat keskiössä. Moderni tuotantotekniikkamme takaa elintarviketurvallisen ja laadukkaan tuotannon, samalla kun pyrimme pakkausratkaisullamme vähentämään muovin määrää. Pussipakkauksemme valmistetaan ilman alumiinia, ja ne käyttävät vain murto-osan tavallisten leviterasioiden raaka-aineista, mikä pienentää ympäristökuormitusta ja jätehuollon kustannuksia loppukäyttäjällä. 

Toimimme tiukkojen lakien, asetusten ja elintarviketurvallisuusvaatimusten mukaisesti. Pakkaamamme levitteet hankitaan vastuullisilta tuottajilta, ja laadukkaat raaka-aineet sekä sertifioidut tuotantoprosessit takaavat, että tarjoamme aina korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita.

Kohti kestävämpää tulevaisuutta ja kansainvälistä kasvua

FSSC 22000 on elintarviketurvallisuuden sertifiointijärjestelmä, joka perustuu kansainväliseen ISO22000 -standardiin. Sertifikaatin myötä olemme jatkossa entistäkin kiinnostavampi kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille sekä valmiimpia ottamaan suurempia askeleita myös kansainvälisillä markkinoilla.

Uskomme, että yksittäispakatut levitteet ja pienet annospakkaukset tulevat häviämään lähitulevaisuudessa, sillä turhan muovijätteen vähentäminen on yhä tärkeämpää globaalisti. Ympäristöystävällinen ja hygieeninen FOODDUCK® -leviteannostelija on älykäs ratkaisu tähän haasteeseen. Se sopii margariinin, voi-kasviöljyseosten, suklaalevitteiden ja majoneesin tarjoiluun ravintoloiden palvelulinjastoilla ja ammattikeittiöissä kaikkialla maailmassa.