Blog

Foodduck / Yleinen  / Etsimme omaa Vihreän lipun kummikoulua

Etsimme omaa Vihreän lipun kummikoulua

Foodduck on tukenut FEE Suomen Vihreä lippu -ohjelman toimintaa jo useamman vuoden ajan. Ympäristökasvatustyön tukeminen on meille tärkeää ja nyt haluammekin etsiä omaa Vihreän lipun kummikoulua, joka voisi esimerkillisellä toiminnallaan näyttää mallia ja tehdä osallistavaa ympäristötyötä. Vihreä lippu on keino toteuttaa maamme kestävän kehityksen strategioita, mm. YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamista. 

Sponsorointi kestää kolme vuotta, jonka aikana maksamme kummikoulun Vihreä lippu -ohjelman osallistumiskulut. Kun koulun projekti täyttää ohjelman kriteerit, se palkitaan kansainvälisellä Eco-Schools-sertifikaatilla ja salkoon nostettavalla vihreällä lipulla. Kolmen hyväksytyn projektin jälkeen koulu voi anoa pääsyä kestävälle tasolle. Kestävän tason omaavalle kummikoululle ohjelman osallistumiskulut ovat pienemmät. Lue lisää ohjelmasta ja osallistumiskuluista: www.vihrealippu.fi

 

Kuka voi hakea mukaan?

Pienilläkin teoilla on jo merkitystä, eikä teillä tarvitse olla kokemusta entuudestaan. Pääasia on, että innostusta ja mielenkiintoa ympäristöasioiden opiskeluun ja  ympäristötekojen tekemiseen riittää.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@foodduck.fi ja hae mukaan 28.2.2021 mennessä. Valinta tehdään haun päätyttyä.