Blog

Foodduck / Englanti  / Carlshamnin margariinia saatavilla FOODDUCK®-laitteisiin Ruotsissa!

Carlshamnin margariinia saatavilla FOODDUCK®-laitteisiin Ruotsissa!

Carlshamnin filosofia on, että kaikkien tulisi saada nauttia elämän antimista. Tämän takia Carlshamn on kehittänyt myös FOODDUCK®-leviteannostelijoihin sopivan margariinin; levitteessä yhdistyy rapsi-, shea-, sekä kookosöljyn hyvät ominaisuudet ja näiden kasvirasvojen yhdistelmä muodostaa tasapainoisen ja täyteläisen maun. Carlshamn 3 oljor on maidoton, laktoositon, soijaton, säilöntäaineeton ja vegaaninen. Tämän ansioista asiakkaille ei tarvitse tarjota montaa eri vaihtoehtoa, sillä levite sopii lähes kaikille ruokavalioille. Mahtavaa, eikös vain? Kuten kaikki Carlshamn-tuotteet, on tämäkin margariini täysin kasvipohjainen.

Carlshamnin historia ulottuu vuoden 1994 Karlshamniin, jossa tavaramerkki perustettiin. Vuosien saatossa valikoimassa on ollut margariineja, jäätelöitä sekä erilaisia kasvipohjaisia juomia ja ruokaöljyjä. Tällä hetkellä se koostuu täysin kasvipohjaisista tuotteista, joissa pääainesosana on rapsiöljy. Carlshamnin margariinit ovat huippuluokkaa ja täyttävät asiakkaiden ja kuluttajien korkeat vaatimukset. Yhtiölle on tärkeää säilyttää – ja ylittää – asiakkaille tuttu laatutaso. Työ on varmoissa käsissä: Carlshamn 3 oljor valmistuu yhtiön Suomen-tehtaalla, jolla on yli 60 vuoden kokemus margariinin valmistuksesta ja tuotekehityksestä.

FOODDUCK®-leviteannostelija on suomalainen vuonna 2014 lanseerattu innovaatio. Laitteet ovat jo ehtineet vakiinnuttaa paikkansa sadoissa kouluruokaravintoloissa ja lounaspöydissä ympäri Suomea. Ruotsissa toiminta ja laitetoimitukset käynnistyivät alkuvuodesta 2020, ja annostelijoita on käytössä jo useissa kunnissa Etelä-Ruotsista Jällivaaraan saakka.

”Meille oli luonnollinen vaihtoehto perustaa yritys Ruotsiin ja aloittaa kansainvälistyminen naapurimaastamme. Kouluruokakulttuurissa on hyvin paljon yhtäläisyyksiä Suomen ja Ruotsin välillä. Hygieeninen ja kestävää kehitystä tukeva ratkaisumme on nähty erittäin kiinnostavana tuotteena etenkin oppilaitosruokailussa myös Ruotsissa”, kertoo Foodduckin toimitusjohtaja Timo Sorsavirta.

Hankinnan helpottamiseksi meillä on Ruotsissa kokenut myyntitiimi, jonka kautta voi hankkia sekä FOODDUCK®-leviteannostelijan että siihen sopivaa Carlshamn 3 oljor -margariinia. Näin asiakkaiden on helppo päästä alkuun. Ruotsissa toimii myös Foodduckin oma Ruotsin-tiimi, joka auttaa kaikissa käytännön asioissa.

FOODDUCK®-annostelijan hygieenisyys on merkittävä etu – pandemian aikana tämä on entisestään korostunut. Koska leviteannostelija toimii täysin automaattisesti, ruokailijan ei tarvitse koskaan koskea laitteeseen tai levitteeseen. Laite helpottaa myös esimerkiksi keliaakikkojen ruokailua. Tästä on kokemuksia esimerkiksi Jällivaaran kunnassa, jossa FOODDUCK®-laitteita on ollut käytössä jo vuoden ajan: ”Laitteen idea on mainio. Sen avulla voimme tarjoilla samaa levitettä myös keliaakikoille, koska levitteeseen ei missään käytön vaiheessa kosketa käsin, eikä siihen sekoitu esimerkiksi leivänmuruja”, kertoo Karin Anttila, Jällivaaran ruokapalvelupäällikkö.

”Olemme olleet todella tyytyväisiä laitteeseen ja aiomme ottaa uusia kouluja mukaan. Foodduck on ollut menestys. Jopa alkuun hieman skeptiset koulut ovat nyt kiinnostuneet konseptista ja haluavat laitteen käyttöönsä!” hän jatkaa. Jällivaaran kunta on vaihtamassa levitteensä Carlshamn 3 oljor -margariiniin.

FOODDUCK® on ympäristöystävällinen, hygieeninen ja kustannustehokas vaihtoehto. Yhdessä Carlshamn 3 oljor -margariinin kanssa se on täydellinen ratkaisu laadukkaaseen levitetarjoiluun.

Tuotetta on saatavilla ruotsalaisista Martin & Servera sekä Menigo -tukkukaupoista. Tiedustele lisää Ruotsin yhteistyökumppaniltamme Sales Supportilta.