Usein kysyttyä

Foodduck / Usein kysyttyä

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Mikä on leviteannostelija?
Leviteannostelija on nimensä mukaan laite ja uusi tapa levitteen jakeluun ravintoloiden palvelulinjastoilla tai leipäpöydissä.
MITEN FOODDUCK® SÄÄSTÄÄ YMPÄRISTÖÄ?

FOODDUCK-järjestelmä on kaikin tavoin ympäristöystävällisempi ja vastuullisempi vaihtoehto kuin perinteiset rasiat sekä muut olemassa olevat tarjoilumuodot.

FOODDUCK-annostelijaan on kehitetty oma ekologinen pakkaus. Alumiinia ei käytetä lainkaan, ja muovin käyttö on merkittävästi vähäisempää kuin rasiapakkauksissa. Pakkausjätettä syntyy myös huomattavasti vähemmän kuin rasiapakkauksista.

Tarkan annostelun sekä pakkauksen tehokkaan käytön ansiosta levitehävikki vähenee tuntuvasti. Näiden etujen lisäksi seurannaisvaikutukset ulottuvat koko tuotteen elinkaaren matkalle aina pakkaamisesta jätehuoltoon saakka.

Miksi hankkia FOODDUCK?

FOODDUCK tarjoaa monia etuja rasia- tai annospakkauksiin verrattuna. Ennen kaikkea FOODDUCK on ekologinen ja tuo ravintoloille kustannussäästöjä.

Levitteiden tarjoilu on paljon hygieenisempää sekä siistimpää.

FOODDUCK-annostelijaa voivat käyttää turvallisesti myös esimerkiksi keliaakikot, koska levite ei koskaan kosketa leivänmuruihin.

Linjastojen palvelunopeus paranee, ja esimerkiksi kouluruokailuun liittyvässä maailmassa saadaan juuri haluttu ja ravintosuositusten mukainen annos kaikille lapsille ja nuorille.

FOODDUCK mahdollistaa myös muiden levitteiden tarjoamisen ja uusien levitevaihtoehtojen tuomisen ravintoloihin.

Mitä FOODDUCK maksaa?

FOODDUCK-laitteen käyttö perustuu aina vuokraukseen. Vuokrahinta määräytyy asiakaskohtaisesti laadullisen ja määrällisen kokonaisuuden mukaan.

Hintaan sisältyy aina huoltopalvelusopimus. Näin me vastaamme siitä, että asiakkaillamme on aina käytössä toimiva laite.

Mitä enemmän käytät – sitä enemmän säästät.

ONKO FOODDUCKIN KÄYTTÖ HELPPOA?

Ruokailijalle leviteannostelijan käyttö on hyvin helppoa ja miellyttävää. Tämä on ollut yksi laitteen suunnittelun kulmakivistä. Käyttäjä laittaa leipäviipaleen tai –lautasen laitteen suuttimen alle, ja FOODDUCK annostelee levitteen automaattisesti. Pakkauksen vaihtaminen on yksinkertaista ja laitteen puhdistaminen vaivatonta.

MISSÄ FOODDUCK VALMISTETAAN?

FOODDUCK valmistetaan Suomessa. Se on meille kunnia-asia ja tärkeä osa FOODDUCK-brändiä, mikä kertoo tavastamme toimia. Laitteelle on myönnetty Avainlippumerkki osoituksensa siitä, että tuote on valmistettu Suomessa. Merkki viestii suomalaisesta osaamisesta, laadusta ja luotettavuudesta. FOODDUCK-leviteannostelijalle on myönnetty myös Design from Finland –tunnus, joka on Avainlipun sisarmerkki ja kertoo tuotteen suunnittelun kotimaisesta alkuperästä.

MISSÄ FOODDUCKIA KÄYTETÄÄN?

FOODDUCK soveltuu leipäpöytiin tai palvelulinjastoille lounas- ja henkilöstöravintoloissa, oppilaitoksissa, palvelutaloissa, huoltoasemakahviloissa sekä hotelleiden aamiaispöydissä kaikkialla maailmassa.

FOODDUCK-järjestelmää voi käyttää myös ammattikeittiöissä silloin, kun valmistetaan suuria määriä esimerkiksi take-away-leipiä.