Sipoolaislapset sen tietävät: Ankka on hauska

Foodduck / Sipoolaislapset sen tietävät: Ankka on hauska

Sipoolaislapset sen tietävät: Ankka on hauska

Yli tuhat sipoolaista koululaista ottaa kouluruokailussa levitteen leivälleen FOODDUCK®‑leviteannostelijasta. Viidellä alakoululla on käytössä yhteensä seitsemän laitetta. Lasten mielipide on selvä: ankka on hauska.

Ruokapalvelupäällikkö Birgit Mäkilä kertoo, että asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja henkilöstö arvostaa parantunutta hygieniaa. ”Keliaakikot voivat ottaa levitteen samasta laitteesta muiden kanssa eikä tarvita erillisiä rasioita. Jätteen määrä ja levitehävikki ovat vähentyneet. Ruokajonot etenevät entistä nopeammin”, listaa Birgit laitteen etuja.

Birgit innostui FOODDUCK-leviteannostelijasta ensimmäisten joukossa. Hän huomasi laitteesta lehtijutun, innostui etsimään lisätietoa netistä ja otti yhteyttä toimitusjohtaja Timo Sorsavirtaan. Keväällä 2015 Sipoosta tulikin pilottiasiakas. Syksystä 2015 laitteet ovat olleet käytössä viidellä alakoululla, ja käyttö on laajenemassa. Sipooseen on rakenteilla uusi rakennus yläkoululle ja lukiolle. Tulevan koulurakennuksen ruokala, joka ravitsee päivittäin noin 700 nuorta, varustetaan todennäköisesti myös FOODDUCK-leviteannostelijoilla. Birgit arvioi, että koulumaailman lisäksi FOODDUCK sopii myös esimerkiksi henkilöstöruokailoihin.

Birgitillä on pitkä kokemus alalta ja hän kokee innovaatiot ja uudistumisen tärkeänä: ” Arvostan kovasti sitä, että ruokapalvelualalle syntyy uusia kotimaisia innovaatioita. Olinkin hyvin mielelläni pilottiasiakkaana kokeilemassa laitetta ja antamassa palautetta. Näin tuotekehitys etenee parhaiten maaliin.”