Asiakasviihtyvyyteen parannus Finnrestan ravintoloissa

Foodduck / Asiakasviihtyvyyteen parannus Finnrestan ravintoloissa

Asiakasviihtyvyyteen parannus Finnrestan ravintoloissa

Finnrestan keittiöpäällikkö Jaakko Riikonen (vas.) ja toimitusjohtaja Olli Tokoi ovat erittäin tyytyväisiä Foodduck-yhteistyöhön sekä laitteiden käytön myötä parantuneeseen siisteyteen ja asiakasviihtyvyyteen.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kolmessa
Finnrestan ravintolassa on ollut jo joitakin
kuukausia käytössä viisi FOODDUCK®
‑leviteannostelijaa. Finnrestan väki on tyytyväinen valintaansa.

”Haluamme olla kehityksen kärjessä ja tuottamassa asiakkaillemme uusia kokemuksia. Meille oli hyvin luonnollista valita ravintoloihimme Foodduckin innovatiiviset ja älykkäät leviteannostelijat, jotka ovat lisäksi täysin kotimaisia”, toteaa toimitusjohtaja Olli Tokoi.

”Ravintolan leipä- ja levitepiste on entistä siistimpi.”
– Jaakko Riikonen, keittiöpäällikkö

Keittiöpäällikkö Jaakko Riikonen kertoo, että FOODDUCK-laitteet ovat lisänneet asiakkaiden viihtyvyyttä: ”Ravintolan leipä- ja levitepiste on entistä siistimpi. Siellä ei enää loju tyhjiä margariinirasioita eikä niistä helposti lattialle putoilevia veitsiä. Hygieniaa parantaa myös se, että levitteet tulevat tuoreina annostelijasta.”

Riikonen pitää erinomaisena myös sitä, että keliaakikot voivat riskittä käyttää samaa annostelijaa muiden asiakkaiden kanssa, koska levitteeseen ei missään vaiheessa voi päästä gluteiinia sisältäviä leivän muruja.

Yhteistyö Finnrestan ja Foodduck Oy:n välillä on ollut läheistä. Ravintolan väki on tyytyväinen saamaansa opastukseen laitteen käytössä.

Yhteistyö on ollut innostavaa myös Foodduckille: ”Oli hienoa löytää heti myynnin käynnistysvaiheessa kumppani, jolla on kanssamme samanlainen arvomaailma. Tampereen Messut on kautta aikojen ollut alansa edelläkävijä, ja samaan pyrimme myös me”, toteaa toimitusjohtaja Timo Sorsavirta.

Finnresta-ravintolat omistava Finland Restaurants Oy on osa Tampereen Messut -konsernia. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään urheilu-, yritys-, yleisö- ja messutapahtumia, jotka keräävät noin 650 000 kävijää vuodessa.