Blog

FOODDUCK® juhlii suomalaista työtä

Foodduck Oy on mukana Made by Finland –kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 –juhlavuoden kampanja. Made by Finland rohkaisee tuntemaan ylpeyttä suomalaisesta työstä ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

Foodduck Oy kehittää ja valmistaa tuotteensa Suomessa, joten kampanjaan osallistuminen on luonteva valinta. ”Suomalainen työ on meidän kaikkien suomalaisten arjessa erittäin tärkeä asia, ja korkea kotimaisuusaste on ollut meille alusta saakka kunnia-asia. Osana kampanjaa tuomme tuotteidemme kautta entistä vahvemmin esille sinivalkoista ajatusmaailmaamme”, kertoo toimitusjohtaja Timo Sorsavirta.

FOODDUCK-leviteannostelija on kotimainen Avainlipputuote, ja sillä on myös Design from Finland –merkki. Suomi 100 –juhlavuoden ensimmäisellä neljänneksellä esitellään myös täysin uusi FOODDUCK-malli. Uutuustuotteelle on tänään jätetty Avainlippu- ja Design from Finland –merkkihakemukset.

Foodduck Oy vie suomalaista työtä myös maailmalle. FOODDUCK-leviteannostelija sai loppuvuodesta 2016 patentin Euroopassa ja Yhdysvalloissa. ”Valmistaudumme kansainvälisen liiketoiminnan käynnistämiseen ja olemme ylpeitä saadessamme viedä suomalaista työtä myös vientimarkkinoille. Korkea suomalainen teknologiaosaaminen yhdistettynä tulevaisuuden megatrendeihin, kestävään kehitykseen ja digitalisaatioon, on keskeinen menestymistekijämme”, jatkaa Sorsavirta.

Made by Finland –kampanja kutsuu kaikki suomalaiset kertomaan ja keskustelemaan omasta työstään. Kampanjaan sisältyy monipuolisia tapahtumia ja tilaisuuksia sekä tutkimusta. Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausalan mukaan on tärkeää tunnistaa tämän päivän menestystekijät ja tuntea aitoa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan.

”Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Kampanjalla haluamme muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää. Suomessa tehdään monilla aloilla, monilla tasoilla ja monissa työtehtävissä arvokasta ja merkityksellistä työtä. Sitä jos jotain kannattaa juhlia”, Lausala toteaa

 

Lisätiedot:
Timo Sorsavirta
toimitusjohtaja, Foodduck Oy
P. 050 414 0004
timo.sorsavirta@foodduck.fi

 

Tero Lausala
toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto
P. 050 407 2623
tero.lausala@suomalainentyo.fi

Made by Finland –kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 –juhlavuoden kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä ylpeyttä suomalaista monimuotoista työtä kohtaan. www.madebyfinland.fi

Foodduck Oy
Foodduck Oy on suomalainen vuonna 2012 perustettu yritys.

Foodduck Oy on edelläkävijä ravintoloiden asiakaspalvelutiloissa ja ammattikeittiöissä käytettävien rasvojen, tuorejuustojen ja muiden levitteiden automaattisissa annosteluratkaisuissa. FOODDUCK- leviteannostelija on ainoa laatuaan maailmassa. Visiomme mukaan FOODDUCK on tulevaisuudessa niin ravintolalle kuin ruokailijoille merkki vastuullisesta ja ekologisesta leipäpöydästä. www.foodduck.fi

 

Lataa tiedote