Ympäristö

Foodduck / Kestävä kehitys / Ympäristö

Ympäristö

FOODDUCK®-leviteannostelija on suunniteltu kestävää kehitystä ajatellen. FOODDUCK® on niin ravintolalle kuin ruokailijalle ekologinen valinta sekä mahdollisuus tehdä ympäristöteko. Laitteen käyttö vähentää levitteen tarjoilusta koituvaa jäte- ja hävikkimäärää merkittävästi. Automaattinen annostelija ja edistyksellinen teknologia mahdollistavat pakkauksen tehokkaan käytön lähes tyhjäksi. Lisäksi tarkka annoskoko tuo merkittäviä säästöjä levitteen kulutukseen ja hukkaan.

Ankkajalanjälki

Ekologinen ja ekonominen FOODDUCK® tuo mukanaan hygieenisen ja automaattisen annostelun lisäksi paljon muuta. Sen käyttö jättää jälkeensä ankkajalanjäljen. Ankkajalanjälki on merkki vastuullisesta toiminnasta, luontoa kunnioittavasta päätöksenteosta ja taloudellisesta ratkaisusta. Olemme tehneet ammattilaisille suunnatun Ankkajalanjälki-palvelun, jossa pääsee tutustumaan tarkemmin FOODDUCK-annostelijan mahdollistamiin etuihin toimintaympäristössäsi

Kierrätys

Elinkaariajattelumme kertoo, että kannamme vastuumme ympäristöasioissa. FOODDUCK-annostelijat ovat aina vuokralaitteita. Laadukkaasti valmistetut tuotteemme ovat suunniteltu siten, että ne pysyvät kierrossa ja käytössä mahdollisimman pitkään.

FOODDUCK-annostelijassa käytettävä innovatiivinen levitepakkaus tuottaa vain kymmenesosan nykyisestä pakkausjätemäärästä ja vähentää siten merkittävästi ympäristörasitusta sekä jätehuollon kustannuksia. Lisäksi se on täysin alumiiniton ja perinteisiä pakkauksia paremmin kierrätettävissä.

Tilauksesta toimitukseen

Toimitusketjun sujuvuus tilauksesta jokapäiväiseen käyttöön on yksi tärkeimmistä missioistamme. Suunnittelemme kuljetusreitit tehokkaasti, jotta voimme vähentää kuljetustemme aiheuttamia ympäristöhaittoja.