Tuotteet

Foodduck / Kestävä kehitys / Tuotteet

Tuotteet

FOODDUCK®-laitteesta on kolme mallivaihtoehtoa: FOODDUCK®, FOODDUCK® mini ja FOODDUCK® mobile. Mini ja mobile eivät sisällä jäähdytinjärjestelmää. Mobilesta on saatavana sekä akku- että verkkovirtamalli. Näin pystymme optimoimaan oikean laitteen oikeaan paikkaan.

Leviteannostelijat

Oikein valittu annostelija on kestävän kehityksen mukainen ratkaisu ja vaihtoehto perinteisille levitteen tarjoilutavoille. FOODDUCK-leviteannostelija on korkealuokkainen Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote. Korkea kotimaisuusaste on meille kunnia-asia. Edellytämme myös niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta alihankkijoiltamme ja yhteistyökumppaneiltamme eettisesti vastuullista toimintaa. Laitteen etähallittavuus vähentää osaltaan käyttöön, huoltoon ja päivitykseen liittyvää ympäristökuormitusta.

Levitteet

FOODDUCK-annostelijoissa käytettävien levitteiden valmistuksesta vastaa Orkla. Merkittävänä kansainvälisenä toimijana he kantavat vastuunsa ympäristöasioissa.

Kehitämme jatkuvasti levitevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. On tärkeää saada markkinoille lisää ympäristöystävällisiä levitepakkauksia. Kaikista levitteistämme on saatavilla ravitsemustiedot.

Tuotekehitys

FOODDUCK® on suomalainen innovaatio, ja laite myös valmistetaan Suomessa. Tuotteella on kotimainen Avainlippu-tunnus, joka viestii suomalaisesta laadusta, osaamisesta ja luotettavuudesta. Annostelijalle on myönnetty myös Design from Finland -merkki, joka on tae korkealuokkaisesta suomalaisesta muotoiluosaamisesta.

Laite on teknisesti edistyksellinen, mutta sen käyttö on tehty äärimmäisen helpoksi niin ruokailijalle kuin laitetta käyttävälle henkilökunnalle.

Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme parantaaksemme laitteiden käyttöominaisuuksia ja ekologisuutta, sekä tarjotaksemme asiakkaillemme yhä monipuolisempia tuoteratkaisuja tulevaisuuden leipäpöytiin.