Blog

Foodduck / Englanti  / FOODDUCK® avaa uuden leviteannostelun aikakauden Virossa

FOODDUCK® avaa uuden leviteannostelun aikakauden Virossa

Suomalaisen Foodduck Oy:n innovatiivinen tuotevalikoima tulee nyt myös Viron markkinoille. Yhtiön FOODDUCK®-leviteannostelijat tarjoavat täysin uuden, älykkään tavan tarjoilla voi-kasvisöljyseoksia, margariineja ja muita levitteitä esimerkiksi ravintoloissa, kouluruokaloissa, sairaaloissa ja hotellien aamiaistarjoiluissa sekä ammattikeittiöissä. FOODDUCK® on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille tarjoilumuodoille. FOODDUCK®-innovaatio vähentää levite- ja pakkausjätettä merkittävästi sekä parantaa levitteiden tarjoilun hygieniaa.

FOODDUCK® julkistettiin Suomessa vuoden 2014 lopussa, ja muutamassa vuodessa se on löytänyt paikkansa leipäpöydistä sekä ruokaloiden ja ravintoloiden linjastoilta kautta maan. “Viro on meille kiinnostava uusi markkina, ja olemme iloisia, että voimme tuoda tämän taloudellisen ja hygieenisen vaihtoehdon levitetarjoiluun ravintoloissa, hotelleissa, sairaaloissa ja kouluissa Virossa”, sanoo Foodduck Oy:n toimitusjohtaja Timo Sorsavirta.

FOODDUCK®-annostelija on taloudellinen ja kestävän kehityksen mukainen vaihtoehto leviterasioille ja yksittäispakkauksille. FOODDUCK®-laitteiden avulla ravintolat ja ruokalat voivat vähentää jätteen määrän murto-osaan aiemmasta. Laitteeseen suunnitellun levitepakkauksen materiaalit ovat myös ympäristön kannalta kestäviä valintoja – alumiinia ei ole käytetty lainkaan ja muovia kuluu huomattavasti vähemmän kuin perinteisissä levitepakkauksissa. Levitettä ei mene myöskään hukkaan eikä hävikiksi, koska laitteen edistyksellisen teknologian ansiosta tarkka annostelu ja pussimallisen pakkauksen tyhjäksi puristaminen tuovat säästöä levitteen kulutukseen.

FOODDUCK®-annostelijan käyttö parantaa myös leipäpöydän hygieniaa ja yleistä siistiyttä. Laitteen jäähdytysjärjestelmä takaa levitteen optimaalisen lämpötilan. Automaattisen annostelijan ja laitteen helpon puhdistamisen ansiosta levitteeseen ei kosketa käsin missään käytön vaiheessa. Näin levitteen mikrobiologinen laatu säilyy aina hyvänä. Levitteeseen ei pääse leivänmuruja, joten myös keliaakikot voivat turvallisesti käyttää laitetta. FOODDUCK®-annostelijan käyttö on erittäin helppoa: ruokailija tuo leipäviipaleen tai lautasen annostelijan alle ja saa automaattisesti säädetyn annoksen levitettä.

”Margariinien ja voi-kasviöljyseosten lisäksi FOODDUCK® sopii myös hillojen, majoneesin ja suklaalevitteiden annosteluun, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon hotellien aamiaistarjoiluihin. Pienin laitteemme, FOODDUCK® mobile toimii myös akulla, joten se monipuolistaa entisestään käyttömahdollisuuksia ja sitä voidaan hyödyntää jopa sairaaloiden osastotarjoilussa”, kertoo Timo Sorsavirta.

FOODDUCK® on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kestävän kehityksen mukainen FOODDUCK®-laite hyödyntää IoT-teknologian etuja ja mahdollisuuksia. Annostelijalle on myönnetty patentti Euroopassa ja USA:ssa vuoden 2016 lopussa. Tuotevalikoimaamme – FOODDUCK®, FOODDUCK® mobile ja FOODDUCK® mini voit tutustua osoitteessa www.foodduck.fi. Meitä voit tavata myös Tallinn Food Fair -messuilla 25–27.10. Osastomme löytyy osoitteesta C-114.

Foodduck Ltd vastaa FOODDUCK®-leviteannostelijan myynnistä ja markkinoinnista Virossa. FOODDUCK®- annostelijaan saatavat levitevaihtoehdot ovat laajentumassa, ja myös Virossa tulee tarjolla olemaan useita tuotevariantteja. Levitteet tuottaa Orkla, ja jakeluyhtiönä Virossa toimii Vilmix AS.

 

Lisätiedot:
Timo Sorsavirta Toimitusjohtaja,
Foodduck Oy
p. 050 414 0004
timo.sorsavirta@foodduck.fi

 

Foodduck Oy on suomalainen vuonna 2012 perustettu yritys. Foodduck Oy on edelläkävijä ravintoloiden asiakaspalvelutiloissa ja ammattikeittiöissä käytettävien rasvojen, tuorejuustojen ja muiden levitteiden automaattisissa annosteluratkaisuissa. FOODDUCK®- leviteannostelija on ainoa laatuaan maailmassa. Visiomme mukaan FOODDUCK® on tulevaisuudessa niin ravintolalle kuin ruokailijoille merkki vastuullisesta ja ekologisesta leipäpöydästä. 

Lataa tiedote

Siirry uutiseen