Miksi FOODDUCK?

Foodduck / Edut / Miksi FOODDUCK?

10 syytä valita FOODDUCK

ENEMMÄN VÄHEMMÄLLÄ MUOVILLA.

Huippuekologisen FOODDUCK-levitepakkauksen valmistamiseen tarvitaan vain murto-osa perinteisten rasioiden vaatimasta raaka-aineesta.

EI ALUMIINIA.

Ympäristöystävällisempi FOODDUCK-levitepakkaus on täysin alumiiniton ja nykyisiä pakkauksia helpommin kierrätettävissä.

KYLMÄT JÄÄHYVÄISET HÄVIKILLE JA HUKALLE.

Edistyksellinen FOODDUCK-teknologia mahdollistaa pakkauksen tehokkaan hyötykäytön ja poistaa hävikin lähes kokonaan. Lisäksi tarkka annoskoko tuo merkittäviä säästöjä levitteen kulutukseen.

PAKKAUS­­­­­JÄTEKUSTANNUK­­­­­SET ALAS.

FOODDUCK-levitepakkaus tuottaa kymmenesosan nykyisestä pakkausjätemäärästä ja vähentää siten merkittävästi ympäristörasitusta sekä jätehuollon kustannuksia.

HYGIEENINEN JA ALLERGIAYSTÄVÄLLINEN.

FOODDUCK-leviteannostelijan käyttö ja puhtaanapito on äärettömän helppoa. FOODDUCK-annostelijaa käytettäessä levitteeseen ei missään käytön vaiheessa kosketa käsin. Levite ei myöskään pääse kosketukseen leivän kanssa, eikä siihen pääse leivänmuruja, joten FOODDUCK on turvallinen vaihtoehto myös keliaakikoille.

TURVALLINEN.

FOODDUCK-annostelijassa on jäähdytysjärjestelmä, joka takaa levitteen optimaalisen lämpötilan koko käytön ajaksi. Lisäksi tuote säilyy hapelta, valolta ja ympäristön bakteereilta suojassa, toisin kuin perinteisessä avonaisessa leviterasiassa. Levitteen matka tuotannosta käyttöön on tunnistettavissa ja jäljitettävissä.

ITSENÄINEN JA JOUSTAVA TIIMIPELURI.

FOODDUCK on täysin automaattinen ja tarvittaessa etäohjattavissa. Sen käyttö ja puhtaanapito on äärettömän helppoa. Älykäs järjestelmä mahdollistaa myös tarkan kulutukseen liittyvän datan keräämisen. Laite tarvitsee toimiakseen vain FOODDUCK-levitepakkauksen ja ilmoittaa sen vaihtotarpeesta automaattisesti.

VAIVATON VUOKRALAITE.

FOODDUCK-leviteannostelijat ovat aina vuokralaitteita. Näin varmistamme, että asiakas saa tarpeisiinsa sopivan laitteen kustannustehokkaasti.

ÄLYKÄS JA ETÄOHJATTAVA.

Esineiden Internetiä hyödyntävä FOODDUCK on täysin automaattinen ja tarvittaessa etäohjattavissa. Älykäs järjestelmä mahdollistaa myös tarkan kulutukseen liittyvän datan keräämisen ja käytön optimoinnin. Laite saadaan jopa ennakoimaan huollon tarve itsenäisesti.

SIISTI LEIPÄPÖYTÄ.

Käytettäessä FOODDUCK-leviteannostelijaa sotkuinen ja epäsiisti levitepöytä on historiaa. Uusi laite – houkutteleva ja moderni leipäpöytä sekä jouhevampi ruokailu ja nopeammat linjastot.