Serveringar och användning

FOODDUCK® -doseraren för bredbara pålägg passar perfekt för  såväl små som stora personal- och lunchrestauranger. En modern och snygg brödbuffé ger en bättre serviceupplevelse för kunden och dessutom ett intryck av att pålägget serveras hygieniskt och på ett ansvarsfullt sätt.

Ju fler matgäster – desto större fördelar och besparingar!

”Vi vill gå i spetsen för utvecklingen och ge våra kunder nya upplevelser. För oss var det naturligt att för våra restauranger välja innovativa och smarta påläggsdoserare från Foodduck till våra restauranger. Dessutom är de finländska.”

Olli Tokoi
VD
Finland Restaurants Oy

TA DEL AV DE ÖVRIGA REFERENSERNA

De viktigaste nytto­effekterna för mat­serveringar och restauranger

En modern och prydlig brödbuffé.

.

Hygienisk och trygg – särskilt för gäster med celiaki.

Ett sätt att visa ansvar.

En bättre serviceupplevelse.

Intrimning och användning

FOODDUCK passar perfekt för personal- och lunchrestauranger, utbildningsinstitutioner och skolor samt servicecentraler. Ju fler matgäster – desto större blir fördelarna och besparingarna.
Vanliga frågor
foodduck

FOODDUCK®

  • 62 x 34 x 59 cm (H x B x D)
  • 5” pekskärm
  • Inbyggt kylsystem
  • Ramkonstruktion: elektrolytpolerat rostfritt stål
  • Strömkälla 230/110 V
  • Påläggsförpackning 1 kg, tillräckligt för 140-240 portioner
  • Made in Finland
fdmini

FOODDUCK® mini

  • 56 x 29 x 48 cm (H x B x D)
  • 5” pekskärm
  • Ramkonstruktion: elektrolytpolerat rostfritt stål
  • Strömkälla 230/110 V
  • Påläggsförpackning 1 kg, tillräckligt för 140-240 portioner
  • Made in Finland
fdmobile

FOODDUCK®mobile

  • 51 x 18 x 36,5 cm (H x B x D)
  • Om så önskas, trådlös och med batteridrift
  • Ramkonstruktion: elektrolytpolerat rostfritt stål
  • Strömkälla 230/110 V
  • Påläggsförpackning 1 kg, tillräckligt för 140-250 portioner
  • Made in Finland