Ammattikeittiöt

FOODDUCK®-leviteannostelija soveltuu erinomaisesti käytettäväksi ammattikeittiöissä helpottamaan esimerkiksi voileipien tai muun ruuanlaiton valmistusprosessia. Säästät sekä aikaa että vaivaa!

Mitä enemmän ruokailijoita – sitä suuremmat edut ja säästöt!

 

”Se on juuri sopivan kokoinen meidän tiloihimme ja erittäin käyttäjäystävällinen – leipä alle vain ja sieltä se rasva tulee.”

Riikka Mäntynen
Ravitsemistyönjohtaja
Kauhajoki

 

Tutustu muihin referensseihin

Tärkeimmät hyödyt ammattikeittiölle.

Sujuva apuväline nopeuttamaan leipien tekoa.

Tarkka annoskoko – Vähemmän hävikkiä ja hukkaa.

Hygieeninen vaihtoehto.

Tarpeen mukaan räätälöitävissä.

Käyttöön­­otto ja toiminta

FOODDUCK soveltuu yhtä loistavasti niin henkilöstö- ja lounasravintoloihin, oppilaitoksiin, kuin palvelukeskuksiin.
Mitä enemmän ruokailijoita – sitä suuremmat edut ja säästöt ovat. 
Usein kysyttyä
foodduck

FOODDUCK®

  • 62 x 34 x 59 cm (K x L x S)
  • 5” kosketusnäyttö
  • Sisäänrakennettu jäähdytinjärjestelmä
  • Runko: elektrolyyttikiillotettu ruostumaton teräs
  • Virtalähde 230/110 V
  • Levitepakkaus 1 kg, 140-240 annosta
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
fdmini

FOODDUCK® mini

  • 56 x 29 x 48 cm (K x L x S)
  • 5” kosketusnäyttö
  • Runko: elektrolyyttikiillotettu ruostumaton teräs
  • Virtalähde 230/110 V
  • Levitepakkaus 1 kg, 140-240 annosta
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
fdmobile_172x300

FOODDUCK®mobile

  • 51 x 18 x 36,5 cm (K x L x S)
  • Tarvittaessa langaton ja akkukäyttöinen
  • Runko: elektrolyyttikiillotettu ruostumaton teräs
  • Virtalähde 230/110 V
  • Levitepakkaus 1 kg, 140-240 annosta
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa