Ruokalat ja ravintolat

FOODDUCK®-leviteannostelija soveltuu erinomaisesti sekä pienempiin että suurempiin henkilöstö- ja lounasravintoloihin. Moderni ja siisti leipäpöytä tarjoaa paremman palvelukokemuksen asiakkaalle sekä on viesti hygieenisestä ja vastuullisesta levitteen tarjoilusta.

Mitä enemmän ruokailijoita – sitä suuremmat edut ja säästöt!

 

”Haluamme olla kehityksen kärjessä ja tuottamassa asiakkaillemme uusia kokemuksia. Meille oli hyvin luonnollista valita ravintoloihimme Foodduckin innovatiiviset ja älykkäät leviteannostelijat, jotka ovat lisäksi täysin kotimaisia.”

Olli Tokoi
Toimitusjohtaja 
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

 

Tutustu muihin referensseihin

Tärkeimmät hyödyt ruokalalle ja ­ravintolalle.

Moderni ja siisti leipäpöytä.

Hygieeninen ja turvallinen – sopii myös keliaakikoille.

Viesti vastuullisuudesta.

Parempi palvelukokemus.

Käyttöön­­otto ja toiminta

FOODDUCK soveltuu yhtä loistavasti niin henkilöstö- ja lounasravintoloihin, oppilaitoksiin, kuin palvelukeskuksiin.
Mitä enemmän ruokailijoita – sitä suuremmat edut ja säästöt ovat. 
Usein kysyttyä
foodduck

FOODDUCK®

  • 62 x 34 x 59 cm (K x L x S)
  • 5” kosketusnäyttö
  • Sisäänrakennettu jäähdytinjärjestelmä
  • Runko: elektrolyyttikiillotettu ruostumaton teräs
  • Virtalähde 230/110 V
  • Levitepakkaus 1 kg, 140-240 annosta
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
fdmini

FOODDUCK® mini

  • 56 x 29 x 48 cm (K x L x S)
  • 5” kosketusnäyttö
  • Runko: elektrolyyttikiillotettu ruostumaton teräs
  • Virtalähde 230/110 V
  • Levitepakkaus 1 kg, 140-240 annosta
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
fdmobile_172x300

FOODDUCK® mobile

  • 51 x 18 x 36,5 cm (K x L x S)
  • Tarvittaessa langaton ja akkukäyttöinen
  • Runko: elektrolyyttikiillotettu ruostumaton teräs
  • Virtalähde 230/110 V
  • Levitepakkaus 1 kg, 140-240 annosta
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa