Blog

Foodduck / Suomi  / Foodduck on mukana Ammattikeittiöosaajien kevään seminaarissa Hyvinkäällä 10.-11.4.2019

Foodduck on mukana Ammattikeittiöosaajien kevään seminaarissa Hyvinkäällä 10.-11.4.2019

Foodduck on mukana Ammattikeittiöosaajien kevään seminaarissa Hyvinkäällä 10.-11.4.2019. Seminaarin teemoina työvoiman saatavuus, työkaluja ruokapalveluiden johtamiseen sekä haastavat asiakastilanteet. Mielenkiintoisia aiheita ovat myös tekoäly ammattikeittiössä, aikaansaamisen taito, ruokaturvallisuus ja ”puhdas ruoka”. Seminaaripäivänä tauoilla voi tutustua yhteistyökumppaneiden näyttelypisteisiin, nauttia laadukkaasta ruuasta ja tavata kollegoita.

Tervetuloa tapaamaan meitä sekä tutustumaan maailman hygieenisimpään ja ekologisimpaan leviteannostelijaan. Tapahtumassa esillä ensi kertaa ihastuttava uutuus FOODDUCK® lille -leviteannostelija, joka soveltuu entistä pienemmän kokonsa ja tarvittaessa irrallisen powerbankin mahdollistamana yhä monipuolisemmin kaikkialle.

Lisätietoa tapahtumasta