Aidon arjen asiakastarinoita

Kokkolassa on niin siistiä!

Keski-Pohjanmaalta kuuluu kiitoksia. Kerrankin joku on ajatellut keittiöhenkilökuntaa keksiessään uuden, työtä ja aikaa säästävän innovaation. Tätä mieltä on Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän ruokapalvelupäällikkö Johanna Vähärautio, joka on omassa työssään saanut seurata aitiopaikalta, miten FOODDUCK®–leviteannostelijat ovat elokuusta alkaen vaikuttaneet sekä Kokkolan ammattikampuksen että Kälviän kansanopiston arkeen ruokaloissa ja niiden keittiöissä.

Lue lisää »

FOODDUCK® lisää asiakasviihtyvyyttä Finnrestan ravintoloissa

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kolmessa Finnrestan ravintolassa on ollut jo joitakin kuukausia käytössä viisi FOODDUCK-leviteannostelijaa. Finnrestan väki on tyytyväinen valintaansa.

”Haluamme olla kehityksen kärjessä ja tuottamassa asiakkaillemme uusia kokemuksia. Meille oli hyvin luonnollista valita ravintoloihimme Foodduckin innovatiiviset ja älykkäät leviteannostelijat, jotka ovat lisäksi täysin kotimaisia”, toteaa toimitusjohtaja Olli Tokoi.

Lue lisää »

FOODDUCK® Forssassa – kestävää kehitystä rakentamassa

Forssan ammatti-instituutin opiskelijaravintola palvelee päivittäin noin 350 lounastajaa. Linjastoille ilmestyi vuoden 2016 alussa FOODDUCK-leviteannostelijat, jotka korvasivat 400 gramman leviterasiat. Käyttö on sujunut hyvin: ”Nuoriso on sinut tekniikan kanssa”, toteaa ruokapalveluesimies Sari Tallbacka.

Lue lisää »

Sipoolaislapset sen tietävät: Ankka on hauska

Yli tuhat sipoolaista koululaista ottaa kouluruokailussa levitteen leivälleen FOODDUCK®–leviteannostelijasta. Viidellä alakoululla on käytössä yhteensä seitsemän laitetta. Lasten mielipide on selvä: ankka on hauska.

Lue lisää »

FOODDUCK® lisää hygieniaa ja sujuvuutta Salon kaupungin leipäpöydissä

Salo otti ensimmäisenä kaupunkina maailmassa käyttöön FOODDUCK-leviteannostelijan. Laitteita pilotoitiin keväällä 2015, ja viime syksystä saakka ne ovat olleet käytössä neljässä koulussa sekä kaupungintalon ravintolassa. Salolaisten kokemukset ovat myönteisiä – laitteesta on ollut useita etuja.

Lue lisää »

FOODDUCK® valloittaa Vihdissä – maailman ensimmäinen päiväkoti sai oman leviteannostelijansa huhtikuussa

Lankilan päiväkoti Vihdissä otti maailman ensimmäisenä päiväkotina käyttöön FOODDUCK-leviteannostelijan huhtikuussa. Alkuhämmennyksen jälkeen lapset ovat ottaneet ankan omakseen ja osaksi jokapäiväistä ruokailuhetkeä.

Lue lisää »

Sujuvaa arkea ja selvää säästöä Kangasalla

Vihreä lippu –sertifioitu Sariolan koulu Kangasalla on sitoutunut toiminnassaan kestävään kehitykseen, ympäristökuormituksen vähentämiseen sekä oppilaiden aktivoimiseen. FOODDUCK®–leviteannostelijat ovat olennaisesti mukana edistämässä koulun vihreää arvomaailmaa.

Lue lisää »