Kahden tutkinnon FOODDUCK®.
Ekonomiaa ja ekologiaa.

FD_ikoni_materiaali

Enemmän vähemmällä muovilla.

Huippuekologisen FOODDUCK-levitepakkauksen valmistamiseen tarvitaan vain murto-osa perinteisten rasioiden vaatimasta raaka-aineesta.

FD_ikoni_alumiini

Ei alumiinia.

Ympäristöystävällisempi FOODDUCK-levitepakkaus on täysin alumiiniton ja näin ollen nykyisiä pakkauksia helpommin kierrätettävissä.

FD_ikoni_havikki

Kylmät jäähyväiset hävikille.

Edistyksellinen FOODDUCK-teknologia mahdollistaa pakkauksen tehokkaan hyötykäytön ja poistaa hävikin lähes kokonaan. Lisäksi tarkka annoskoko tuo merkittäviä säästöjä levitteen kulutukseen.

FD_ikoni_jate

Pakkausjätekustannukset alas.

Pakkausjäte- kustannukset alas.

Uusi FOODDUCK-levitepussi vie vain kymmenesosan nykyisestä pakkausjätemäärästä ja vähentää siten merkittävästi ympäristörasitusta sekä jätehuollon kustannuksia.

FD_ikoni_hygienia

Hygieeninen ja turvallinen.

FOODDUCK-annostelijassa on jäähdytysjärjestelmä, joka takaa levitteelle optimaalisen lämpötilan koko käytön ajaksi. Lisäksi tuote säilyy hapelta, valolta ja ympäristön bakteereilta suojassa, toisin kuin perinteinen avonainen leviterasia. FOODDUCK-annostelijaa käytettäessä levitteeseen ei missään käytön vaiheessa kosketa käsin. Levitteen matka tuotannosta käyttöön on tunnistettavissa ja jäljitettävissä.

FD_ikoni_yllapito

Itsenäinen tiimipeluri.

FOODDUCK on täysin automaattinen ja tarvittaessa etäohjattavissa. Sen käyttö ja puhtaanapito on äärettömän helppoa. Älykäs järjestelmä mahdollistaa myös tarkan kulutukseen liittyvän datan keräämisen. Laite tarvitsee toimiakseen vain FOODDUCK-levitepakkauksen ja ilmoittaa sen vaihtotarpeesta automaattisesti.

FD_ikoni_sotku

Siisti leipäpöytä – iloinen asiakas.

Käytettäessä FOODDUCK-leviteannostelijaa sotkuinen ja epäsiisti levitepöytä on historiaa. Uusi laite – houkutteleva ja moderni leipäpöytä.