FOODDUCK®–leviteannostelijalle Design from Finland –merkki

Voimme ylpeänä kertoa, että Suomalaisen Työn Liitto on 3.12.2014 myöntänyt FOODDUCK-leviteannostelijalle Design from Finland –merkin, joka viestii laitteen muotoilun ainutlaatuisesta suomalaisesta alkuperästä.

Design from Finland on Avainlipun sisarmerkki ja kertoo edelläkävijäyritysten panostuksesta suomalaiseen muotoiluun. Tunnus korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta sekä antaa yritykselle näkyvyyttä ja samalla kilpailuedun, erottumiskeinon kilpailijoistaan suomalaisen muotoilun osaajana.

Muotoilussa yhdistyvät luova hulluus, analyyttisuus, kokonaisvaltainen lähestymistapa ja loppukäyttäjän tarpeet. Muotoilu synnyttää monialaista arvoa, luo kokemuksia ja elämyksiä. Hyvin suunnitellut tuotteet ja palvelut tekevät elämästä helpompaa ja kauniimpaa.

Design from Finland –merkillä varustetut tuotteet ja palvelut ovat tae korkealuokkaisesta osaamisesta. Ostamalla Design from Finland –merkkituotteita ja –palveluita takaat sen, että muotoiluosaaminen säilyy tulevaisuudessakin Suomessa.

FOODDUCK-leviteannostelijan muotoilutiimiin ovat kuuluneet alan huippuosaajat: Verso Finland, Annaleena Hakatie ja IrePointin Ismo Reponen.